Wat is Decathlon GO?

Decathlon GO is ons nieuwe membership programma, beschikbaar voor iedereen met een Decathlon-account (sportpas of klantenkaart). Hiermee willen we graag sportief gedrag belonen! 

Hoe verdien je punten met sportief gedrag? 

  • Voor iedere uitgegeven euro bij een Decathlon-aankoop (Decathlon.nl of één van onze winkels) ontvang je 10 punten. Vergeet in de winkel niet je sportpas te scannen. Tip: Je vindt je sportpas in onze app.
  • Andere sporters zijn benieuwd naar jouw ervaringen! Daarom krijg je voor het plaatsen van een productreview op Decathlon.nl 25 punten.
  • Koop een Ecodesign product en je ontvangt dubbele punten (2 keer de productprijs)! Sportief voor de planeet. 
  • Schrijf je in voor een van onze sport-challenges en ontvang 100 punten
  • Ben je jarig? Dan krijg je een verjaardagscadeautje van 100 punten.
  • Jouw kennis is goud waard! Test je kennis in het Decathlon GO programma en scoor extra punten. Per juist beantwoorde vraag ontvang je 10 punten.
De punten stapelen zich op in jouw Decathlon GO account. Verzilver jouw punten voor korting op de leukste cadeautjes, uitjes of andere aanbiedingen in de Decathlon GO spaarshop.

Hoe meld ik me aan voor Decathlon GO?

Maak een account aan op Decathlon.nl of in één van onze winkels. Vervolgens spaar je automatisch punten op basis van de spelregels en houden we je op de hoogte wanneer je nieuwe punten hebt gespaard.

Waar kan ik zien hoeveel punten ik heb?

Klik hier om direct in te loggen, zodat je het aantal punten kunt bekijken en verzilveren!