Veel gestelde vragen

Decathlon GO is ons nieuwe membership programma, beschikbaar voor iedereen met een Decathlon-account (sportpas of klantenkaart). Hiermee willen we graag sportief gedrag belonen!

Maak een account aan op Decathlon.nl of in één van onze winkels. Vervolgens spaar je automatisch punten op basis van de spelregels en houden we je op de hoogte wanneer je nieuwe punten hebt gespaard.

Nee, met je sportpasnummer (streepjescode) heb je toegang tot je Decathlon GO account.

Waar vind ik mijn sportpasnummer?

Je vindt jouw sportpasnummer op de website in jouw account, in onze Decathlon app. Heb je de app niet bij de hand? Vraag dan een Decathlon medewerker in de winkel om hulp. Ook kun je jouw sportpas in de Stocard app zetten.

Punten

Hoe spaar ik punten?

Je kunt op diverse manieren punten sparen. Kijk voor meer informatie bij Zo werkt het hier staat uitgebreid beschreven op welke manieren je punten kunt verkrijgen.

Waar zie ik mijn actuele puntensaldo?

Rechtsboven in de Decathlon GO-shop staat jouw tegoed. Wil je een gedetailleerd overzicht van je gespaarde punten? Ga dan naar Mijn punten!

Kan ik mijn Punten ook inwisselen tegen geld?

Nee, je kunt je gespaarde punten alleen inwisselen tegen de artikelen of diensten in het Decathlon GO programma zoals weergegeven in de cadeaushop.

Is het mogelijk om mijn gespaarde punten aan een ander cadeau te doen?

Nee, je gespaarde punten zijn persoonsgebonden.

Bestellingen

Ik heb een bestelling gedaan, wanneer kan ik de levering verwachten?

Na bestelling van een of meerdere artikelen, wordt de bestelling normaliter binnen 2 werkdagen geleverd. Indien het artikel niet op voorraad is en niet binnen de gestelde tijd kan worden geleverd, word je hiervan middels e-mail op de hoogte gebracht door de helpdesk van het Decathlon GO programma.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja, je ontvangt binnen een paar minuten na het plaatsen van je bestelling een betalingsbevestiging op het opgegeven e-mailadres.

Worden er verzendkosten in rekening gebracht?

Nee, de in de cadeaushop vermelde punten per artikel zijn altijd inclusief verzendkosten. Er komen dus later geen extra verzendkosten bij.

Wat gebeurt er als het product dat ik besteld heb, uitverkocht is?

Indien het product uitverkocht blijkt te zijn, dan word je hierover geïnformeerd en zullen we een soortgelijk product met dezelfde of betere specificaties toesturen. Indien je niet tevreden bent met het vervangende artikel, kun je het artikel uiteraard retour sturen. Indien er absoluut geen soortgelijk product in dezelfde prijsklasse beschikbaar is, dan krijg je een melding dat je gekozen product(en) uitverkocht is (zijn) en de spaarpunten zullen worden teruggestort op je account.

Support

Worden mijn persoonlijke gegevens wel vertrouwelijk behandeld?

Absoluut. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn nooit zichtbaar voor externe partijen. Gegevens zullen ook nooit aan derden beschikbaar gesteld worden.

Wanneer je het cadeau beschadigd of defect ontvangt, dan dien je binnen en zo kort mogelijke termijn contact op te nemen met de helpdesk op telefoonnummer 010-2043083 of via e-mail info@decathlon-go.nl

Vergeten om je sportpas te (laten) scannen toen je een aankoop deed? Geen probleem, met behulp van de kassabon kan een medewerker in de winkel deze toevoegen aan jouw account.